Skap et varmt og behagelig hjemmemiljø——SM-G02 kabinettlys

 

Hvis du er på utkikk etter et belysningsprodukt med kraftige funksjoner, allsidig utseende og som kan tilføre hjemmemiljøet en varm og behagelig atmosfære - vil SM-G02 skaplys være ditt beste valg.

 

Først av alt har SM-G02 kabinettlampen en innovativ justerbar fargetemperaturdesign.Utstyrt med lampeperler med forskjellige fargetemperaturer, tre forskjellige fargetemperaturer og lysstyrke kan justeres for å gjøre belysningen mer variert.

For det andre har SM-G02 skaplampen en 1,1 cm ultratynn design, som kan integreres godt i miljøet uten å oppta skapplass.Kan enkelt gjemmes i et skap for et penere utseende.

Til slutt er SM-G02 under skaplampen designet med magnetisk sug, det er ikke nødvendig å bore hull for kabling.Den fleksible installasjonsmetoden kan fritt justere lysposisjonen og vinkelen i henhold til behovene for å oppnå den beste lyseffekten.

SM-G02

Totalt sett er SM-G02 Cabinet Light et høyytelses multifunksjonelt belysningsprodukt som kan tilføre varmt og behagelig lys til hjemmemiljøet ditt.Enten det er kjøkkenet, arbeidsrommet eller stuen, kan det skape den perfekte lysatmosfæren for deg.


Innleggstid: 20. juli 2023