SINOAMIGO LED-lampe med tre farger.6500K & 4000K og 3000K

LED fordi fargetemperaturen er forskjellig, er lysfargen forskjellig.Fargetemperaturen er 3000k, og lysfargen er rødlig, noe som gir en varm følelse, en stabil atmosfære, en varm følelse, for den varme fargetemperaturen;Når fargetemperaturen er 4000k, er det ingen åpenbar visuell psykologisk effekt i denne tonen, og folk har en forfriskende følelse.Det er en "nøytral" fargetemperatur.Fargetemperaturen er 6000k, og den lyse fargen er blåaktig, noe som gir folk en kjølig følelse, som vanligvis er kjent som kald fargetemperatur.

I hverdagen eller på jobben er vi alle litt usikre når vi skal velge riktig fargetemperatur for lysene våre.Selv om vi gjør det riktige valget, er det dager vi virkelig ønsker å bytte lys, men dette kommer til å koste enda et sett med pærer.

SINOAMIGOs trefargede LED-lampe gir to forskjellige farger innenfor én kilde.Ingen spesielle brytere er nødvendig for å endre fargetemperaturen.Den innovative LED-lysteknologien endrer fargen med en standardbryter.Bare dobbeltklikk på den vanlige bryteren din vil du ha naturhvit for arbeidsmodus og ultra varm hvit for avslapningsmodus (la oss si mens du ser på TV eller spiser middag.

1

Fra funksjonell til følelsesmessig

SINOAMIGO Tri Color LED-lampen oppnår optimal belysning avhengig av daglige behov.Når du jobber hjemme eller trenger mer stimulerende lys, er 4000K (naturhvit) den perfekte løsningen.Ved å dobbeltklikke på bryteren konverterer du arbeidsmiljøet til en avslappende, koselig lysatmosfære med varm hvit temperatur.

Trenger du mer avslappende lys?

Tri Color LED-lampen fra Lightamigo tilbyr den perfekte belysningen for komfortapplikasjoner.Varmhvit 2700K anbefales av øyelege og optikere som det vennligste og mest behagelige lyset for øynene våre.

Bærekraftig lys

Den kompakte formen på lampen tilbyr i tillegg til dens innovative egenskaper utmerket lyskvalitet og en enestående lysfordeling med den bredeste strålevinkelen.Opptil 80 % energibesparelse i kombinasjon med 25 000 timers levetid gjør belysningsløsningene våre til de mest attraktive på markedet.

For å finne ut mer eller kjøpe noe til ditt hus/hotell/kontor, vennligst besøk vår nettside eller kontakt oss direkte


Innleggstid: 16. november 2022