Hvordan vedlikeholde de tri-proof lysene på riktig måte

Etter en periode med daglig bruk avLED tri-proof lys, hvis det tri-proof lyset flimrer eller til og med ikke fungerer, er en stor del av årsaken at det daglige vedlikeholdet av tri-proof lyset ikke er godt utført.Hvordan vedlikeholde LED tri-proof lyset riktig?LED tri-proof lampeprodusenten sinoamigo vil fortelle deg.

1. Tri-proof lys brukes vanligvis i fuktige og støvete miljøer, og regelmessig rengjøring av det tri-proof lysskallet gjøres for å forhindre at akkumulering av tykt støv på lysskallet påvirker varmespredningen til det tri-proof lyset;sjekk om det er vanntåke i lyset, og rengjør den interne vanntåken i tide for å unngå kortslutning, langvarig korrosjon av interne elektroniske komponenter.

2. Sjekk om de beskyttende delene til den tresikre lampen er skadet.Hvis den er skadet, bør den skiftes ut i tide for å forhindre at vann, luft, støv, mygg osv. i miljøet kommer inn i lampen og påvirker kretsen og elektroniske komponenter.
3. Sjekk silikonforseglingen inne i lampen, kutt først strømforsyningen, sjekk kontaktene til den sterke strømbeskyttelseskretsen, om det isolerende laget er grønt og karbonisert, i så fall må du bytte det ut i tide.

4. Prøv å ikke slå på og av ofte når du bruker lampen.Når lampen startes ofte, er strømmen som går gjennom brikken større enn strømmen under normal drift, noe som gjør at temperaturen på brikken øker kraftig og akselererer sublimering, og reduserer dermed levetiden betydelig.

5. Hvis lyskilden til den tri-proof lampen er skadet, bør den skiftes ut i tide for å forhindre at de elektriske komponentene som ballaster er i unormal tilstand i lang tid på grunn av at lyskilden ikke har startet lampen, og redusere levetiden til den tri-proof lampen.

三防灯2

SINOMIGO belysninger en leverandør av belysningsløsninger som tilbyr et bredt utvalg av LED-belysningsprodukter hovedsakelig for kommersielle og industrielle applikasjoner.SINOAMIGO Lighting har bestått ISO9001 og ISO14001 sertifisering.Dens produkter inkluderer hovedsakelig en rekke industrielle belysningsprodukter, dekkerIP65 vanntette lamper, LED-modul-flomlys, LED-high bay-lys, LED-modul-gatelys, LED-taklys og tilbehør.

 


Innleggstid: mai-09-2023